Robot autònom programable amb Scratch, amb sensors i actuadors integrats. És una bona eina per iniciar-se en robòtica i programació. Els estudiants aprenen a programar controlant els diferents sensors d'un robot. Conté, per a cada robot, un mòdul de radiofreqüència (llapis + targeta) i cable USB.

[+] informació

50 per als petitsMaleta amb 50 llibres seleccionats de tots els gèneres i tipologia (coneixements, contes i cròniques). Els llibres estan classificats per edats i dels més destacables hi ha la fitxa bibliogràfica, el resum de l'argument i uns suggeriments didàctics.
Nivell: Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària
[+] Informació

 

Selecció de 17 llibres de coneixements de ciències naturals i ciències aplicades, adreçats a alumnes de cicle mitjà.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Recull de 22 llibres pensats per divulgar els coneixements sobre diversos temes amb l'objectiu de proporcionar el plaer de conèixer, de resoldre dubtes o preguntes, de comprendre el perquè de les coses i d’obrir noves expectatives de coneixement.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

La màgia del bosc

Recurs integral que treballa l’autoestima i la diversitat social. Permet dissenyar propostes de treball globalitzades, estimulant capacitats de diferents àrees, desenvolupant l’autonomia i connectant amb els interessos i particularitats dels infants.
És un material versàtil: permet a mestres i professionals de l’etapa infantil plantejar un gran nombre i varietat d’activitats a l’aula.
Nivell: Educació Infantil 
[+] Informació

 

Wise Foxes

Conjunt de materials pensats per introduir el nens i les nenes en l'ús de la llengua anglesa, d'acord amb la metodologia CLIL. Inclou set contes, que responen a dos nivells de dificultat i en els quals s'utilitzen paraules i construccions gramaticals que propicien la immersió en anglès. Es complementen amb els àudios dels contes i amb cançons relacionades, set big books, un CD i una carpeta de recursos.
Nivell: Cicle Inicial de Primària 
[+] Informació