Maleta de poesia. Cicle Superior

Aquesta maleta pretenen acostar la poesia als alumnes del cicle superior i facilitar als mestres i professors unes eines per ajudar-los a fer-ho.
Conté una proposta per a treballar la poesia amb els nens, un recull de poemes, CDs amb poemes declamats, cantats o recitats i una vintena de llibres de poemes per llegir els nens.
Nivell: Cicle Superior de Primària 
[+] Informació

 

Aquest kit és una eina d'experimentació que utilitza elements LEGO de la vida real per ajudar els nens a entendre com funcionen els engranatges, les palanques, les politges, les rodes i eixos, alhora que obtenen una visió avançada de la ciència i la enginyeria.

Proposta A Proposta B
Proposta C Proposta D

Maleta "Projecte Sistema Solar"

Maleta amb material divers que ofereix la possibilitat de fer un treball globalitzat a partir del nucli temàtic del sistema solar. Proposa activitats per a treballar dues setmanes però es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. El material es presenta en català i en anglès de manera que es pot utilitzar en programes d’introducció de la llengua anglesa com a llengua vehicular d’aprenentatge. Conté el dossier amb les propostes de treball per al professorat, els experiments proposats i les fitxes de treball i d’avaluació de l'alumnat, lots, brúixoles, un globus terraqui, llibres de consulta i targetes de vocabulari.
Nivell: Cicle Inicial i cicle Mitjà de Primària

[+] Informació

 

Estació meteorològicaInclou aparells de mesura de temperatura, d’humitat, de pressió, de velocitat i direcció del vent i de pluviositat. Té un senzill monitor-controlador (inalàmbric) amb pantalla tàctil per observar els valors instantanis, màxims, mínims... i també realitza pronòstic meteorològic. Disposa de programari per a PC, via port sèrie, amb el que es pot visualitzar, realitzar gràfics i emmagatzemar informació per poder desenvolupar un ampli control i anàlisi.
Nivell: Cicle Superior de Primària, ESO i Batxillerat
[+] Informació

 

Conjunt de 20 llibres que poden ajudar, mitjançant la lectura, a descobrir el món que ens envolta, com es vivia en altres èpoques, com viuen nens i nenes d'altres llocs del món,  els drets i els deures dels infants...


Nivell: 
Cicle Mitjà

[+] Informació

 

Calculant tots som iguals 2Recull de 20 jocs que conformen el material didàctic d'un crèdit de reforç de càlcul mental per a 1r Cicle d'ESO. Les operacions que es proposen són: addició, subtracció, multiplicació, divisió, potenciació i radicació. Són jocs que afavoreixen la relació entre alumnes i faciliten l'atenció individualitzada; inclou jocs autocorrectius. Conté un dossier amb material per al professorat, guia didàctica, graelles d'avaluació i material fotocopiable de treball per a l'alumnat.
Nivell: Secundària
[+] Informació