Conté un conjunt d’elements i propostes que permeten tractar continguts bàsics relacionats amb la vista i la visió. Està pensada per alumnes de primària i l’ESO i es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. Contingut: 3 maquetes de l’ull; 10 ulleres estereoscòpiques; 3 ulleres de simulació de visió borrosa; 3 ulleres de simulació de visió central; 3 ulleres de simulació de visió perifèrica; 3 ulleres de simulació de visió amb escotomes; 2 pòsters; 2 làmines 3D; 10 alfabets Braille; 1 conte en Braille; bibliografia; 2 DVD i 4 CD.

Nivell: Cicles mitjà i superior de primària; 1r cicle d'ESO

[+] Informació

 

Conjunt de 22 novel·les juvenils per passar una bona estona llegint.

Nivell: Secundària

[+] Informació

 

25 arguments per la pauExposició de 25 il·lustracions d'historietistes, humoristes gràfics i il·lustradors, relacionades cada una amb un argument per a la pau. E cadascuna de les làmines hi ha l'argument i una reflexió que el completa. S'inclou una petita ressenya biogràfica sobre els autors dels dibuixos i la seva opinió escrita sobre el tema. Els 25 arguments són els mateixos que figuren en el llibre "Cap a una cultura de la pau, 25 arguments", editat també per "Fundació per la pau". Permet un treball globalitzat relacionat amb diferents àrees, plàstica, ciutadania, llengües, socials...
Nivell: Secundària
[+] Informació

 

Les grans religionsConté diferents tipus de recursos per tractar amb l'alumnat les cinc grans religions del món: hinduisme, cristianisme, islamisme, judaisme i budisme. Els trets principals de cada tradició religiosa, els seus textos sagrats, les seves pràctiques religioses, quina ha estat la seva influència en la Història de l'Art... En base al seu coneixement fomenta la convivència i la comprensió entre les cultures, la tolerància i el respecte entre diferents formes de pensament i comportament.
Nivell: Cicle Superior de Primària, ESO i Batxillerat
[+] Informació

 

Mesurem...Maleta que conté instruments per treballar de manera pràctica les mesures de longitud, massa, volum, temps... Podreu disposar de regles i cintes mètriques, roda mètrica, clinòmetre, gerres per mesurar, balances, cronòmetres...
Nivell: Primària
[+] Informació

 

Maleta del NeolíticConjunt de reproduccions de materials arqueològics realitzats sobre pedra, banya, fusta i altres materials que permeten observar una sèrie de canvis en l'instrumental dels pobles primitius que ens il·lustren en la seva evolució tècnica, econòmica i social.neolític.
Nivell: Cicle Superior de Primària i Secundària

[+] Informació