Wise Foxes

Conjunt de materials pensats per introduir el nens i les nenes en l'ús de la llengua anglesa, d'acord amb la metodologia CLIL. Inclou set contes, que responen a dos nivells de dificultat i en els quals s'utilitzen paraules i construccions gramaticals que propicien la immersió en anglès. Es complementen amb els àudios dels contes i amb cançons relacionades, set big books, un CD i una carpeta de recursos.
Nivell: Cicle Inicial de Primària 
[+] Informació

 

Les Bee-bots són robots especialment dissenyats per a infants. De colors cridaners i fàcils d'utilitzar, admeten un conjunt d'instruccions senzilles (davant, dreta, gir...) per a l'ensenyament de seqüències, resolució de reptes... S'acompanya de graelles de model i de plantilles per realitzar noves activitats. Es disposa de 3 kits de 6 abelles cadascú amb el carregagor inclòs.

[+] informació

Selecció de 17 llibres de coneixements de ciències naturals i ciències aplicades, adreçats a alumnes de cicle mitjà.

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Projet lecteur

Maleta de lona que conté 12 contes amb CD, un dvd amb el document: Avant, pendant et après la lecture i fitxes d'explotació i el quadern "Journal d'abord". Els autors i els títols dels llibres de lectura són: "L’arc-en-ciel" (2008), Dominique Renaud  "Chiens et chats" (2006), Claire Miquel "Un étrange voisin" (2008), Dominique Renaud "Folie d’ours" 2006, Dominique Renaud "Marée noire" 2008, Jules Verne "L’île mystérieuse" 2010, Thierry Gallier "La lettre de Cordoue" 2006, Montesquieu "Lettres persanes" (2010), Guy de Maupassant "L’épave. Le voyage du Horla" (2010), Jouls Verne "Vingt mille lieues sous les mers" (2008), Molière "Le Tartuffe" (2008), Alexandre Dumas "Le Comte de Monte-Cristo" (2008)
Nivell: Secundària

 

Equip energies alternatives a l’aulaConsta d'una maleta casa-garatge i d'un cotxe hidrogenosolar. Aquest equipament permet il·lustrar a l'aula com l'ús de les energies netes ens poden ajudar en la nostra vida quotidiana. El diversos elements de l'equip es subministren desmuntats, de manera que els propis estudiants puguin reconèixer i manipular les principals parts que els composen i, mitjançant el seu muntatge, comprendre el funcionament tècnic del mecanisme per a la producció d'energia sostenible a partir de la llum i l'aigua..
Nivell: ESO (preferentment 2n Cicle) i Batxillerat
[+] Informació

 

Expressart

Propostes didàctiques per fer a l'aula amb l'ajuda de materials tridimensionals, imatges i textos que permeten apropar-se a l'art contemporani. S'estimula el respecte i l'interès per l'art com a mitjà d'expressió, joc, representació i experimentació.
Aquestes propostes es poden treballar a l'escola tot i que estan pensades com a treball complementari a la visita al museu.
Nivell: Educació Infantil i Primària
[+] Informació