Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, els dies 4 i 5 de març s'organitzen dues tardes de jocs feministes promoguts pel Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d'ONG Solidàries a l'Espai de Solidaritat de Girona.

Llegiu-ne més...

conducta, infància, model cultural, animal domèstic, ètica, societat, tolerància, gossos, infància abandonada; primària; eso
1 hora 37 minuts
Faula ambientada en un futur distòpic amb estil de conte clàssic. Està protagonitzada per gossos i ambientada en una ciutat japonesa fictícia, regida per un govern autoritari que ha iniciat una campanya per expulsar a tots els gossos del lloc...

Llegiu-ne més...

relacions interpersonals, esport, sistema de valors, bàsquet, discapacitat intel·lectual; CS de primària; secundària
2hores (+) Guia didàctica
Marco, un entrenador professional de bàsquet, es troba un dia, enmig d'una crisi personal, entrenant a un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual. El que comença com un problema s'acaba convertint en una lliçó de vida.

Llegiu-ne més...

La Fundació SER.GI, fruit de la col·laboració amb el projecte Educació Demà, ofereixen a Salt dos actes sobre Gamificació Educativa el 12 i 19 de febrer. Gestiona la teva inscripció!

Llegiu-ne més...

Dimarts 12 de febrer a 2/4 de 7, a l’Aula Magna de Ciències de la UdG, hi haurà un acte inaugural que combinarà la difusió d’aspectes actuals de la química, amb activitats més lúdiques.

Llegiu-ne més...