Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Maig 2019

 

 del CRP

Fira Ciència entre tots

Aquest dissabte 4 de maig tindrà lloc la sisena Fira Ciència entre Tots a les places de l’Hospital i Pompeu Fabra i també al Pati de les Magnòlies (Seu de la Generalitat a Girona). Hi esteu tots convidats a venir a passejar per les més de setanta experiències científiques!

Llegiu-ne més...


 formació

Taller STEM: presentació d'un nou material del CESIRE

Taller de dues hores, de 16.30 a 18.30 el dia 14 de maig, a càrrec de Mercè Requena i Cati Quintana sobre un nou material STEM de treball directe a l'aula. Dirigiit a professors de l'àmbit de les ciències experimentals.

Inscripció


III Jornada TAC de centres de les comarques gironines

Tercer intercanvi d'experiències TAC que tindrà lloc el pròxim dilluns 6 de maig a partir de les 15:15h a l'INS Vicens Vives.

Llegiu-ne més...   Inscripció


Curs de formació per l'afavoriment de la inclusió social

El projecte Erasmus+ MEDIS organitza un curs de formació semi presencial de 15h sobre les mesures educatives per l'afavoriment de la inclusió social (inclòs al PFZ del Departament d'Educació), que es presentarà juntament amb la conferència "El paper de les escoles en la inclusió de nouvinguts", a càrrec de Miquel Àngel Essomba, el proper dia 16 de maig a les 19h a l'Auditori Josep Irla.

Inscripció a la conferència   Inscripció a l'activitat   Més info...


 convocatòries - premis

Trobada Congrés Educació Pública

El pròxim 25 de maig, a l'INS escola Costa i Llobera (BCN), tindrà lloc la Jornada de Treball per parlar sobre els continguts que s'inclouran al Congrés d'Educació Pública i les accions proposades per a organitzar els debats.

Inscripció   Programa


 

10a Fira del conte de Medinyà

Obertes les inscripcions per participar de les activitats a la 10a Fira del conte de Medinyà que tindrà lloc el pròxim 18 de Maig. Inscriu-te al concurs de narració oral Joan Bahí i viu una jornada de contes, lectura i cultura!

Llegiu-ne més...


9è Congrés d'educació i entorn

Obertes les inscripcions fins el 20 de maig per participar del novè Congrés d'educació i entorn, que enguany es centrarà envers el concepte de transformació educativa, a partir del qual es posa l’accent en les xarxes i el lideratge pedagògic.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar

Amb motiu del Dia internacional contra l’assetjament escolar (2 de maig), el Departament proposa als centres educatius realitzar activitats orientades a sensibilitzar i conscienciar a tota la comunitat educativa.

Llegiu-ne més...


 

La Caseta: Programació d'activitats Maig-Juny

Els Serveis Educatius 'La Caseta' de Girona fan una nova proposta d’activitats de coneixement de la ciutat pels mesos de maig i juny. Consulta-la i participa!

Llegiu-ne més...


II Jornada d'Innovació Pedagògica

Aquesta jornada s'organitza amb l’objectiu de  donar suport, difondre i transferir les innovacions contrastades i certificades. Les persones assistents trien cinc experiències de centre d’entre les 78 que s’ofereixen.

Llegiu-ne més...


I Jornada de Llengües i Cultures d’Origen

El Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen organitzen el pròxim 17 de maig, al Campus de la Ciutadella de la UPF, la primera Jornada de Llengües i Cultures d'Origen. Oberta al professorat de tots els centres educatius. 

Inscripció i programa


Recursos didàctics de l'Any Teresa Pàmies

En el centenari del naixement de Teresa Pàmies, una de les cronistes catalanes més destacades, la Generalitat de Catalunya i la Xtec posen a disposició un portal de recursos per treballar la seva obra.

Portal GenCat   Portal Xtec


Diàspores jueves, camins europeus

13 de juny jornada oberta i gratuïta amb conferències al matí i a la tarda, a càrrec d'experts i investigadors en el tema. Organitza Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona).

Inscripció  Llegiu-ne més...


 exposicions

Temps de Flors al Servei Educatiu

De l'11 al 19 de maig el pati del CRP del Gironès acull la proposta floral de l'alumnat de les aules d'acollida del Gironès: "Cruïlla de camins", una obra col·lectiva des del diàleg cultural centrada en la figura de Raimon Panikkar. 

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing