Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Desembre 2017

 

 del CRP

Horari del CRP els dies 21 i 22

El dia 21 de desembre, el CRP estarà obert seguint l'horari habitual, de 8:30 a 18.00. El dia 22 estarà obert de 8.30 a 15.00.

 


 

Nadal a la mediateca del CRP

Recursos per treballar el Nadal. Consulteu els llibres, àudios i vídeos de la nostra mediateca. Podeu reservar el que necessiteu per aquests dies.

Llegiu-ne més...


 formació

Parlem de Cinema? The Truman Show

Cinefòrum organitzat pel Museu del Cinema. Grans obres de la història del cinema sotmeses a debat. Dimarts 19 de desembre a les 19.30, Museu del Cinema.

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

Mobile History Map

L’objectiu del concurs és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat a la plataforma de georeferenciació Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès.

Llegiu-ne més...


 

Dibuix Escolar

Un any més es convoca el Concurs BBVA de Dibuix Escolar amb l’objectiu d’estimular la creativitat dels escolars en la faceta del dibuix a través de la lectura de sis contes escrits per Júlia Prunés Massaguer.

Llegiu-ne més...


Premi Llegim Ciència

El concurs va dirigit a estudiants de 3r i 4t curs d’ESO. Es llegirà la novel·la Llampecs, Raig Verd, 2016, de l’escriptor Jean Echenoz i es proposarà als estudiants la redacció d’un relat  relacionat. Inscripcions fins al al 15 de gener de 2018.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Jornada de filosofia. Girona 2017

El tema d'enguany és "Viure amb la postveritat" i les activitats es realitzaran el 15 de desembre al  Campus Barri Vell de la UdG i a l'Auditori de la Mercè. Consulteu el programa.

Llegiu-ne més...


 

Christmas Around the World

Web amb activitats i recursos relacionats amb les tradicions nadalenques a diferents llocs i cultures del món.

Llegiu-ne més...


Lectures Nadal 2017

Guia CLER de literatura infantil i juvenil. Proposta de lectura des de les biblioteques públiques de les comarques gironines.

Llegiu-ne més...


 

Recerca a batxillerat. 20 consells.

Guia Pràctica per fer un bon treball de recerca a batxillerat. El document recull 20 consells pràctics i proposa pautes per millorar-ne l’elaboració.

Llegiu-ne més...


     

 exposicions

Fundació Fita

Per commemorar el 90è aniversari de l'artista Domènec Fita, s'han organitzat cinc mostres a diferents espais expositius de Girona. La Fundació Fita acollirà l'exposició Geometrització per la ruptura, fins al 12 de gener. Consulteu les activitats.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing