Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Setembre 2018

 

 del CRP

Bon inici de curs!

Iniciem el curs. Ens trobareu com sempre de 8:30 a 18h i us recordem que podeu fer reserves de materials i maletes pedagògiques des de la web o trucant al 972413569.

Llegiu-ne més...


 

Educar hiper o educar bé?

Conferència d'Eva Millet que tractarà el model de criança actual. Adreçada a professionals de l'educació i especialment a l'etapa 0-6. Auditori Josep Irla, 3 d'octubre de 18 a 20h. Aforament limitat.

Formulari d'inscripció


 

Ampliació de dates: Festival de cinema de Girona 2018

Dies 26 i 27 de setembre de 2018. Degut a la nombrosa reserva dels alumnes de les escoles al Festival dels Infants, ampliem un dia més amb dues noves funcions. Podeu reservar fins esgotar aforament.

Llegiu-ne més...


 
 

Reconeixement d'innovació pedagògica de centres

S’ha publicat la RESOLUCIÓ ENS/1542/2018, de 2 de juliol, per al reconeixement de projectes d'innovació pedagògica de centres educatius. El termini acaba el proper 31 d'octubre.

Llegiu-ne més...


Acte d'inauguració curs 18-19: "Una escola amb cor i cervell"

Dia 20 de setembre, a les 6 de la tarda, a l'auditori del Centre Cultural la Mercè de Girona a càrrec del Sr Jesús C.Guillén que parlarà sobre reptes i oportunitats educatives: "Una escola amb cor i cervell". Inscripció a XTEC , codi de l'activitat: 5005050505.

Llegiu-ne més...


 

 formació

Inscripcions al Pla de Formació de Zona

Ja estan publicades les activitats del Pla de Formació de Zona d'aquest curs 2018-19. El període general d'inscripció és del 12 al 26 de setembre. A partir del 9 d'octubre es podran consultar les assignacions.

Llegiu-ne més...


 

II Jornada STEM a l'espai

Inscripció fins al 16 de setembre. Jornada emmarcada a l’àmbit STEAM i especialment adreçada als mestres de primària i al professorat de secundària.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Projectes Excuses per llegir algun llibre més 2018-19

Ja tenim la inscripció oberta a les activitats del projecte: «Quin munt de llibres!», «Booktubers!» i «Moments literaris».

Llegiu-ne més...


 

Oferta educativa a les Gavarres

El Consorci de les Gavarres presenta el seu  programa d'activitats educatives pel curs 18-19.

Llegiu-ne més...


Museu del Cinema. Programa educatiu

Ja podeu consultar les propostes educatives per a totes les edats: visites guiades, tallers de descoberta, projeccions de cinema, propostes temàtiques, creació cinematogràfica, projectes anuals d’aula, maletes didàctiques i recursos per al professorat.

Llegiu-ne més...


  

 exposicions

Ramon Pichot, dels Quatre Gats a la Maison Rose

CaixaForum Girona, del 21 de setembre al 20 de gener. Aquesta mostra convida a descobrir la vida i l’art de Ramon Pichot, autor d’una obra singular i personalitat clau en l’estudi sobre el modernisme català.

Llegiu-ne més...


 

Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar

Exposició gratuïta al Museu Marítim Barcelona fins al 3 de març. Història d’una promesa que el mestre republicà va fer als seus alumnes i no va poder complir...

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing