Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Marc 2018

 

del CRP

Recursos per tractar el sexisme a l'aula

Selecció de materials que trobareu a la mediateca del CRP per treballar el tema del sexisme: llibres, pel·lícules i documentals. Truqueu per fer les vostres reserves.

Llegiu-ne més...


  
     

 formació

Tenir cura de l'Escola Catalana

Des del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona, ens proposen tractar el tema dels embats que està patint l'Escola Catalana. Una conversa que s'iniciarà amb Jaume Cela i Montse Marquet. Dimarts dia 6 de març a les 6 de la tarda a l’Ateneu de Celrà.


 

Fòrum d'estudiants universitaris de Salt

La II Trobada d'aquest fòrum se celebrarà el dissabte 17 de març des de les 10:30, a l'Auditori de la Coma Cros. Va dirigit a l'orientació i a l'experiència d'accés i aprofitament als CFGS i a la Universitat.

Llegiu-ne més...


En defensa de la literatura infantil i juvenil

Conferència a càrrec d'Anna Manso en el marc de la III Fira del Llibre Infantil i Juvenil a Girona, adreçada a professors, educadors, bibliotecaris, pares i mares. Dimecres 4 d'abril a les 19h. a l'Auditori Josep Irla.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Jornada Gitech 2018

Dia 28 d’abril al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix. Jornada participativa que pretén acostar la tecnologia a petits i grans. Inclou la fira de projectes tecnològics, tallers, conferències i competicions de robòtica. A cada activitat trobareu la inscripció per a equips de primària i secundària.

Llegiu-ne més...


 

4t Concurs de Retòrica a les Escoles del Gironès

Concurs de debat pautat en què participen alumnes de 6è d'escoles de Girona i Salt. L'acte final d'aquesta edició serà el dia 12 d'abril, a les 11 h., a l'Auditori Josep Irla de Girona.

Llegiu-ne més...


VII Jornada d’Inclusió Digital

Girona, 5 de maig. L’objectiu és reflexionar entorn de la diversitat, la inclusió i la implicació del tots els alumnes amb el Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA) com a punt de partida i amb la tecnologia com a aliada.

Llegiu-ne més...


 

convocatòria del XXIV Premi MESTRES 68

Premi que té per objectiu reconèixer la tasca educativa que hagi portat a terme o estigui desenvolupant qualsevol persona, grup o institució. El termini de presentació de candidatures finalitza el 30 d’abril. Adreçar-les a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

X(p)rimenta

Iniciativa que anima els professors i alumnes de primària, ESO, batxillerat i cicles formatius a realitzar un experiment científic i a filmar-lo en vídeo il·lustrant algun principi científic i tecnològic interessant. Es poden lliurar els vídeos fins al 15 de maig.

Llegiu-ne més...


 

Dia internacional de les dones

Campanya de conscienciació a tota la comunitat educativa sobre la importància de visualitzar la participació de les dones en tots els àmbits de la vida. Recursos i propostes d'actuació a l'aula.

Llegiu-ne més...


     

 exposicions

Mapamundi dels drets humans

Aquesta exposició que podeu demanar per al vostre centre, va vinculada a un material interactiu i diverses activitats d'aula que trobareu al portal PAULA. Posa en relleu la interdependència de problemàtiques aparentment llunyanes i, per tant, la corresponsabilitat  de tots en la seva resolució.

Llegiu-ne més...


  

III Fira del Llibre Infantil i Juvenil a Girona

Dies 6 i 7 d'abril. Durant aquella setmana hi haurà activitats gratuïtes a la ciutat adreçades a la comunitat educativa. Algunes d'aquestes activitats precisen inscripció.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing