Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Gener 2018

 
 

 del CRP

Coordinació i continuïtat a l'etapa 0-6 anys

Conferència a càrrec de David Altimir, dia 31 de gener de 18h a 20h a la sala d'actes de l'Institut Vicens Vives de Girona. Inscripcions fins al 19 de gener.

Inscripció


 

30 de gener: Dia Escolar per la No-violència i la Pau

Consulteu els materials disponibles a la mediateca del CRP d'educació per la pau i alguns enllaços amb recursos per a diferents nivells educatius.

Llegiu-ne més...


     

 formació

Inscripció a activitats de formació

Del 9 al 19 de gener està obert el segon torn d'inscripcions a les activitats de l'oferta formativa general del Departament d’Ensenyament.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

12é Premi Sambori Òmnium

Premi de narrativa escolar amb categories per als diferents nivells educatius, data límit de lliurament el dia 2 de febrer.

Llegiu-ne més...


 

mSchools Mobile Learning Awards

Els mSchools Mobile Learning Awards reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. El període d’inscripció finalitza l’11 de febrer.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Els sons del català

En aquest espai web trobareu un conjunt de recursos i materials que s’han elaborat per facilitar l’ensenyament de la fonètica i la fonologia catalanes. Conté taules de sons, diagrames articulatoris i diversos exercicis.

Llegiu-ne més...


 

Ruta Domènec Fita i Molat, 90 anys

Ruta sobre mapa interactiu que té com a objectiu explicar i divulgar la producció artística de Domènec Fita a Girona. Contempla les exposicions organitzades en commemoració dels 90 anys de l’artista, així com la seva obra permanent o art integrat a la ciutat.

Llegiu-ne més...


Esprint de contes 2018

Concurs que fomenta de manera lúdica la creativitat i la cooperació. Aquest any el IV Esprint de Contes tindrà lloc el dia 7 de febrer. Activitat adreçada a cicle superior de primària i ESO, inscripció oberta fins al 17 de gener. Bases.

Llegiu-ne més...


 exposicions

L'Europa de les portes tancades

Exposició de vinyetes que posen el focus en les injustícies i els abusos que pateixen les persones més vulnerables, La Llei d'Estrangeria, el racisme, els refugiats trucant a les portes d'Europa... Exposada fins al 26 de gener al Crp del Gironès.
Disponible en servei de préstec gratuït, amb fiança, al CEDRE (Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat). Informació per al transport: 11 roll-up de 2kg aprox. cadascun (22kg).

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing