Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Novembre 2017

 
 

 del CRP

Boomwakers a l'aula

Taller pràctic adreçat a mestres de música per adquirir recursos i utilitzar els boomwakers a l'aula, activitat a càrrec de Santi Carcassona. Dimarts 28 de novembre a les 17:30h, CRP del Gironès.

Llegiu-ne més...


 

Caçadors de diamants

Conferència sobre la gamificació amb la presentació del joc per a educació física de “Caçadors de diamants” a càrrec de Pere Casals i Montse Ribera. Dijous 23 de novembre a les 18h.

Llegiu-ne més...


Xerrada-discussió:The Big Bell test

Dijous 16 de novembre de 16.30 a 18.30, CRP del Gironès. El test de Bell i la física quàntica a l’aula, a càrrec de Federica Alice Beduini i Marta García-Matos. Com les idees de la física quàntica es poden introduir a secundària? Activitat adreçada a professors de física.

 


     

 formació

Carta a una mestra

Acte d'inici del curs del Moviment de Renovació Pedagògica de Girona. Enguany proposen una conversa sobre el text: “Carta a una mestra”. Dimarts 14 de novembre, a les 18h a l'Auditori La Coma Cros de Salt.

Llegiu-ne més...


 

Seminari de Formació en Diversitat, Arts i Educació

Girona, Centre cultural de la Mercè, dies 10, 11 i 12 de novembre. Espai de trobada i d'intercanvi entre persones que treballen amb arts per a la transformació social i la innovació educativa.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Participa Méliès

Concurs de vídeo adreçat a diferents nivells educatius. Graveu amb els vostres alumnes un curt mut d’un màxim de tres minuts i participeu!

Llegiu-ne més...


 

XXIII Concurs Artístic i literari

Amics de la Unesco de Girona convoca aquest concurs que inclou diverses modalitats i nivells. Termini d'admissió de treballs: dilluns 12 de febrer de 2018.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Excuses per llegir algun llibre més

Projectes de dinamització de la lectura: Quin munt de llibres!, Booktubers! i Moments Literaris. Inscripcions obertes fins a l'1 de març.

Llegiu-ne més...


 

Pedres de Girona

Recull d'informacions i imatges de la ciutat de Girona: llegendes, història, natura, tradicions, itineraris i altres recursos relacionats amb la ciutat. Elaborada per  Fèlix Xunclà i Assumpció Parés.

Llegiu-ne més...


70 Curts: educar en valors

Recull de curtmetratges pensats per a treballar a l'aula valors com la diversitat, el respecte, la solidaritat o el treball en equip.

Llegiu-ne més...


 

20N: Drets de la infància i canvi climàtic

Unicef proposa crear durant el primer trimestre un quadern de missió per a tota la classe, en què establiu un objectiu conjunt pel medi ambient. Adreçat a tots els nivells educatius.

Llegiu-ne més...


EduCac

Programa d'educació en comunicació del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Conté diverses propostes didàctiques sobre les xarxes, el tractament de la informació o el gènere als mitjans entre altres.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Cinema i emocions. Un viatge a la infància

CaixaForum Girona, fins al 14 de gener. Els vídeos de l'exposició estan acompanyats per materials diversos que mostren tot el que envolta la creació del film: dibuixos, storyboards, fotografies de rodatge, cartells, maquetes i vestuari.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing