Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Juny 2017

 
 

 del CRP

Bon final de curs i bon estiu!

Recordeu que del 6 de juny al 14 de juliol el CRP estarà obert de les 8 del matí a les 3 de la tarda, i ja aprofitem per desitjar-vos bon estiu i molt bones vacances!

 


     

 formació

#aquiproubullying

El programa posa a l’abast dels centres la formació, estratègies i recursos necessaris per elaborar un projecte per afrontar l’assetjament amb la participació de tota la comunitat escolar. Podeu sol·licitar entrar al programa fins al 19 de juny.

Llegiu-ne més...


 

ICE Josep Pallach: estiu 2017

Formació per al professorat d'infantil, primària, secundària i formació professional. Inscripcions obertes.

Llegiu-ne més...


Formació d'estiu

Consulteu l'oferta formativa d'aquest estiu 2017: activitats de llengües estrangeres, formació científica, tecnològica i matemàtica, escoles d'estiu i altres activitats.

Llegiu-ne més...


 

Escampillem: Formació

Campus de cultura popular de Girona. Destaca el contingut patrimonial com a part important de la nostra cultura i com a font, especialment rica, de recursos en el procés educatiu.

Llegiu-ne més...


     

 propostes didàctiques

Revetlles amb precaució

Recull de consells relacionats amb les fogueres, l'ús de petards... Es presenten materials divulgatius en pdf, cartells, cómics i altres propostes per diferents nivells.

Llegiu-ne més...


 

Estudiar a Catalunya: Orientació

A l'apartat de Centres d'aquesta web hi podeu trobar propostes i materials d'orientació que es concreten en  les tres dimensions: Com soc, On soc i Les meves decisions.

Llegiu-ne més...


Activitats pedagògiques a les Gavarres

El Consorci de les Gavarres presenta la seva oferta d'activitats educatives adreçades a primària, ESO i batxillerat de cara al proper curs.

Llegiu-ne més...


     

 exposicions

Fam i abundàncies

Museu d'Història de Girona, fins al 27 d'agost. Recorregut cronològic a través de diferents moments de fam crònica en la història.

Llegiu-ne més...


 

Mostra col·lectiva: Escoles d'Art

Casa de Cultura de Girona. Mostra col·lectiva de projectes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot  i de l'Escola Muncipal d'Art de Girona, fins al 20 de juny.

Llegiu-ne més...


     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing