Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Març 2019

 

 del CRP

Taller participatiu: El codi secret

Pere Casals i Montserrat Ribera desenvoluparan la caixa d’aprenentatge "El codi secret" per a cicle inicial (adreçat a mestres d’educació física) a l'Escola Annexa-Joan Puigbert el proper dijous 21 de març a les 17.30h. Inscripcions obertes fins el 18 de març.

Inscripció...


 formació

Robolot 2019

Olot acollirà durant els dies 11 i 12 de maig la 18a edició del Robolot 2019, l'activitat degana de la robòtica educativa i del treball amb projectes STEAM.

Llegiu-ne més...


 

10a Jornada “a+a+” d’Innovació Didàctica

Els grups “a+a+ Catalunya” posen en marxa una nova Jornada d’Innovació Didàctica per l'Aprenentatge Matemàtic que enguany es farà a Girona el dissabte 27 d'abril a l'escola Annexa “Joan Puigbert” en horari de 9 a 2/4 de 3.

Programa...


9es Jornades de Medi Natural a Girona

El pròxim cap de setmana del 23 i 24 de març tindran lloc les 9es Jornades de Medi Natural a Girona, organitzades per l’Ajuntament de Girona.

Llegiu-ne més...


La flexibilitat horària és la clau?

Dimarts 19 de març a les 6 de la tarda a l’Escola Bosc de la Pabordia de Girona debat sobre els horaris escolars. Podem establir criteris i models horaris que fomentin un millor aprenentatge i una continuïtat educativa? Organitza: MRP

Més informació...


 convocatòries - premis

MOT Festival de literatura

Del 28 de març al 6 d'abril, de 18h a 20:30h a les poblacions d'Olot i Girona, tindrà lloc el Festival MOT que preveu un Cicle de conferències amb grans noms de la literatura (15 hores certificables).

Llegiu-ne més...


 

Concurs X(p)rimenta

Obert el termini fins al dia 10 de maig d'una nova edició del concurs X(p)rimenta. Aquesta iniciativa anima a realitzar un experiment científic i a filmar-lo en vídeo, amb l’objectiu d’il·lustrar algun principi científic i tecnològic interessant.

Llegiu-ne més...


Crida de Centres Educatius 360

Educació 360 fa una crida als centres educatius que donen resposta al repte de com connectar els espais i els temps educatius de la vida dels infants i joves. Podeu consultar les seves bases de participació aquí

Llegiu-ne més...


 

VI Jocs Florals Escolars

El Departament d’Educació convoca els VI Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de promoure l’escriptura tant en prosa com en poesia de sis a divuit anys. Per participar cal omplir els següents dos formularis abans del 25 d'abril:

Participants...   Finalistes...


 propostes didàctiques

Dia internacional de les dones 2019

Des del Departament d’Educació s'impulsa la commemoració del Dia internacional de les dones (8 de març) proposant un espai de la Xtec amb un conjunt d'activitats per visibilitzar i conscienciar l’alumnat sobre els drets de les dones.

Llegiu-ne més...


 

Diccionari dels ocells del món

Ja es pot consultar en línia la segona edició ampliada i actualitzada del Diccionari dels ocells del món, elaborat per la Fundació Barcelona Zoo, l’Institut Català d’Ornitologia i el TERMCAT.

Llegiu-ne més...


Any Joan Brossa

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta, la Xtec posa a disposició un portal web de recursos, activitats i programació d'esdeveniments per treballar als centres.

Llegiu-ne més...


Physicat: 2a edició

Concurs de resolució de problemes de física en què els alumnes de 4t ESO hauran de treballar en equips de 4 a 6 membres. Es durà a terme del 25 de març al 2 d’abril de 2019. Inscripció

Llegiu-ne més...


 exposicions

Saló de l'Ensenyament

Del 20 al 24 de març, al recinte de la Fira de Montjuïc de Barcelona, tindrà lloc una nova edició del Saló de l'Ensenyament. Cal que els centres comprin les entrades amb antelació, escollint un dia i torn per fer la visita.

Llegiu-ne més...


 
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing