Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Febrer 2019

 

 del CRP

Festa de Carnaval

Els pròxims dies 1 i 4 de març el Centre de Recursos romandrà tancat per dies de lliure disposició als centres educatius de la ciutat de Girona. Tornarem a obrir el dimarts dia 5 de març en l'horari habitual.


 

Xerrada: Economitza't!

La xerrada/taller a càrrec de Maite Casas, es farà definitivament el proper dijous 7 de febrer a les 17:30h, a causa de la desconvocatòria de la vaga general. Encara hi sou a temps de fer la inscripció!


Ciència entre tots

Oberta la sisena 'Fira Ciència entre tots' (4 de maig de 2019) que enguany està dedicada a les Dones Científiques i Tecnològiques. Adreçat a centres de secundària, amb inscripcions fins al 28 de febrer.

Inscripció...


 

 formació

Formació STEAM

Obert el segon torn de formació relacionada amb el Programa STEAMCat que s'ofereix al territori. A secundària: Didàctica de les Matemàtiques i Didàctica de les ciències; i a primaria: Itineraris Artístics Autoplanificats - i30 i Medi amb perspectiva STEAM.


 

Activitats de Formació de l'ICE UdG

Consulta el catàleg complet d'activitats de formació prevista per l'ICE UdG en l'àmbit d'Educació Infantil i Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

Llegiu-ne més...


EQUIPA'T de bones pràctiques de secundària

Fins al 22 d’abril està obert el termini per enviar propostes de comunicacions de bones pràctiques en relació a qualsevol de les àrees curriculars. Podràs beneficiar-te d’inscripció gratuïta i el reconeixement de les hores de formació.

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

Programa d'innovació pedagògica TAC

Fins al 8 de febrer, obert el termini per participar a la convocatòria del programa d'innovació pedagògica sobre Tecnologies Digitals per a l'aprenentatge.

Més informació   Inscripció


 

Publicades les convocatòries 2019 d'Erasmus+

Obertes les convocatòries 2019 d'Educació Escolar (KA101, 201, 229) i Educació de Persones Adultes (KA104, KA204) per sol·licitar projectes Erasmus+. Teniu tota la informació, aplicatius i guies de gestió detallades als enllaços.


YoMo: The Youth Mobile Festival

Del 26 de febrer al 2 de març a La Farga de L’Hospitalet tindrà lloc el The Youth Mobile Festival, una proposta amb més de 100 tallers, conferències i activitats interactives sobre ciència i tecnologia envers el mòbil.

Llegiu-ne més...


 

The Fonix: 12è Concurs d’Anglès Interescolar

Fins al 10 de febrer oberta la inscripció al concurs d’anglès interescolar de Catalunya. Participa amb el teu ‘grup classe’ de les diverses fases integrant les activitats a la programació curricular.

Llegiu-ne més...


Itworldedu: Congrés d’innovació en educació

Participa amb la teva proposta de comunicació sobre tendències tecnopedagògiques i de transformació digital a l’edició d’enguany del Congrés d’innovació en educació.

Llegiu-ne més...


XIV Premi de Recerca per a la Pau

Orientat a treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2018-2019 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Tecnorepte

Oberta la inscripció fins al 9 de març a la nova edició del Tecnorepte. Apunta el teu ‘equip classe’ i participa en l’elaboració d’una proposta tecnològica que resolgui el repte plantejat enguany.

Llegiu-ne més...


 

ACNUR 'Loco Festival'

Projecte educatiu impulsat pel Comitè espanyol d’ACNUR per conscienciar l’alumnat sobre la situació de les persones refugiades i la importància d’implicar-se activament en la defensa dels Drets humans.

Llegiu-ne més...


Per la integritat en l'esport

L'Oficina Antifrau de Catalunya conjuntament amb el Departament d’Educació proposen l’activitat de sensibilització sobre ètica i esport, com a eina per fomentar la sensibilització en tots els àmbits envers el valor de la integritat.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Faró, Rei d’Egipte

A partir del 20 de febrer i fins el 25 d’agost, al CaixaFòrum de Girona, visita la col·lecció d’objectes procedents del British Museum sobre la història dels Faraons.

Llegiu-ne més...


 

Patufet on ets? Aureli Capmany

Exposició dedicada a Aureli Capmany Farrés (Barcelona, 1868-1954) creador de la revista infantil En Patufet. De l’1 de març al 24 d’abril (de 10h a 18h), a l’Espai Santa Caterina (Edifici de la Generalitat a Girona).

Inscripció visita guiada...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing