Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Abril 2019

 

 del CRP

Fira Ciència entre tots

Aquest dissabte 4 de maig tindrà lloc la sisena Fira Ciència entre Tots a les places de l’Hospital i Pompeu Fabra i també al Pati de les Magnòlies (Seu de la Generalitat a Girona). Hi esteu tots convidats a venir a passejar per les més de setanta experiències científiques!

Llegiu-ne més...


Sant Jordi al CRP

Consulteu el recull de materials que tenim al CRP per treballar la Diada de Sant Jordi. I com ja és tradició, tots els préstecs d'aquesta setmana els acompanyem d'un llibre de regal! Veniu a triar!

Llegiu-ne més...


PFZ 19-20: Detecció de necessitats formatives

Fins el 30 d'abril està obert el termini per presentar propostes d'activitats de formació, que enguany es sol·liciten des d'un únic formulari (tant per a activitats en centre com per a activitats per a professorat de diversos centres).


Vacances de Setmana Santa

Del dia 13 al 22 d'abril el Servei Educatiu del Gironès romandrà tancat per vacances de Setmana Santa. Tornarem a obrir en l'horari habitual el dia 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.


 formació

VIII Jornada d'inclusió digital

Obertes fins al 7 d'abril les inscripcions a les VIII Jornades d'inclusió digital, organitzades pel Departament d'Educació conjuntament amb la Universitat de Lleida.

Inscripció...


Roboètica

El pròxim dijous 25 d'abril, la Dra. Carme Torras (investigadora del CSIC) pronunciarà una conferència sobre ètica i robòtica a l'Auditori Josep Irla.

Llegiu-ne més...


Projecte Rius

Darrers dies per inscriure's a la formació sobre el Projecte Rius, que tindrà lloc el proper dia 10 d'abril de 15.30 a 18h a Girona. Integrat a l'àmbit del Servei Comunitari, té l'objectiu d'incidir en la conservació i millora dels rius. 

Llegiu-ne més...    Inscripció


 convocatòries - premis

Educació 360: Jornada anual comarques gironines

El proper 6 d’abril tindrà lloc, al Centre de Cultura i Natura Can Trona de La Vall d'en Bas, la trobada anual de la Xarxa Territorial de les Comarques Gironines de "L’Educació avança en clau 360".

Programa  Inscripció


 

Joves & Mobilitat

Fins el 30 d'abril es poden presentar propostes a la 12a edició del concurs educatiu “Joves i Mobilitat” amb l’objectiu de promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els adolescents.

Llegiu-ne més...


Gitech 2019

Cinquena edició de la jornada Gitech 2019, que es celebrarà el 4 de maig al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix (Girona). La jornada pretén acostar la tecnologia a petits i grans a partir de tallers, conferències i competicions de robòtica.

Programa  Llegiu-ne més... 


 

 propostes didàctiques

Recurs educatiu: pulpopop

Aprèn català jugant amb la llengua de la mà de les cançons del grup Pulpopop. Web que ofereix un recull d'exercicis i propostes de treball a l'aula.

Llegiu-ne més...


 

2019 Any Internacional de la Taula Periòdica

La SCQ, societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, juntament amb altres entitats, presenten una sèrie d'activitats i recursos per donar a conèixer la importància de la química en la nostra vida quotidiana.

Llegiu-ne més...


Xarxa de comunitats d'aprenentatge

Publicat el manual "Xarxa de comunitats d'aprenentatge", un material enfocat a la millora de l’èxit educatiu i de la convivència als centres que ofereix una visió global del Projecte comunitats d’aprenentatge.

Descarrega...


 exposicions

Expojove 2019

Del 3 al 6 d'abril tindrà lloc una nova edició d'Expojove, el saló de la Formació, l'Ocupació i l'Emprenedoria de les comarques gironines.

Llegiu-ne més...


 

Mug Shot. Delinqüents o heroïnes?

A partir del 5 d'abril a la Galeria Dual de Girona, homenatge a una sèrie de dones, mares, lesbianes, sedicioses, treballadores, amants, sufragistes..., que en algun moment de la seva vida s’han alçat per anar contracorrent.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing