Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Desembre 2018

 

 del CRP

Nadal a la mediateca del CRP

Recursos per treballar el Nadal. Consulteu els llibres, àudios i vídeos de la nostra mediateca. Podeu reservar el que necessiteu per aquests dies.

Llegiu-ne més...


 

Bones festes!

Us recordem que el dia 21 el servei de mediateca estarà obert fins a les 3 de la tarda i com cada any des del CRP us desitgem unes bones festes! Tornem el 8 de gener.

 


 formació

Física recreativa: un recurs didàctic

Conferència de Rafel García Molina sobre la didàctica de la física. Dilluns dia 21 de gener a la sala d'actes de l'edifici Politècnica 1 P-1, a les 5h de la tarda. Feu la inscripció aquí.

Més informació


 

Jornada de transformació educativa

El dia 26 de gener a Olot tindrà lloc una jornada que pretén recopilar diferents temàtiques d’actualitat educativa, amb caràcter transformador (educatiu i social).

Llegiu-ne més...


 convocatòries - premis

XXIV Concurs artístic i literari de la Unesco

"2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural. Quina relació tens amb el Patrimoni Cultural?". Diverses modalitats i diversos nivells. Termini 11 de febrer.

Llegiu-ne més...


 

Fem matemàtiques 2019

Les preinscripcions de centres a l'edició 2019 del "Fem matemàtiques" estan obertes i ja podeu consultar i descarregar els problemes de la primera fase.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

EduCac

Programa d'educació en comunicació del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Conté diverses propostes didàctiques sobre les xarxes, el tractament de la informació o el gènere als mitjans entre altres.

Llegiu-ne més...


 

Nadal a l'EDU365

Activitats per a tots els nivells educatius de primària, jocs, cançons, postals, manualitats, apps i moltes altres propostes.

Llegiu-ne més...


Regala lectura aquest Nadal

Idees i recomanacions de llibres per regalar aquestes festes, fetes pels membres del seminari de biblioteques.

Llegiu-ne més...


Guia CLER de Nadal

Proposta de lectura des de les biblioteques públiques de les comarques gironines.

Llegiu-ne més...


 exposicions

Mela Muter: De París a Girona

El Museu d'Art de Girona presenta fins el 23 d'abril un recorregut inèdit per l'obra que Mela Muter va dibuixar en la seva estada a Girona, així com d'altres pintores d'avantguarda poloneses de la seva generació.

Llegiu-ne més...


El món de la ràdio al Museu d'Història de Girona

El Museu d'Història de Girona ha estrenat un nou espai dedicat al món de la ràdio amb motiu del 85è aniversari de Ràdio Girona, que incorporarà aparells de la col·lecció de Jaume Pol.

Llegiu-ne més...


 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing