12 x ballar

Conjunt de materials diversos: mocadors, faixes, bastons, cintes, esquellerincs, castanyoles... propis de moltes danses tradicionals catalanes.
La maleta també conté informació sobre l’origen, l’enllaç al vídeo, la coreografia i la música de 12 danses que utilitzen aquests objectes. Les danses: Aliquè; Ball de cintes de les Preses; Ball de faixes; Ball de Pastorets; El ball de cascavells; El ball de mocadors; El tió fresco; El virolet; Els Nans Vells; La cercavila; L'hereu Riera; L’indiot
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Calculant tots som iguals 2Recull de 20 jocs que conformen el material didàctic d'un crèdit de reforç de càlcul mental per a 1r Cicle d'ESO. Les operacions que es proposen són: addició, subtracció, multiplicació, divisió, potenciació i radicació. Són jocs que afavoreixen la relació entre alumnes i faciliten l'atenció individualitzada; inclou jocs autocorrectius. Conté un dossier amb material per al professorat, guia didàctica, graelles d'avaluació i material fotocopiable de treball per a l'alumnat.
Nivell: Secundària
[+] Informació

 

Maleta del PaleolíticConjunt de reproduccions d’objectes arqueològics que testimonien les activitats i el mode de vida de les societats de la prehistòria. Permeten observar una sèrie de canvis en l’instrumental dels pobles primitius que il·lustren la seva evolució tècnica, econòmica i social. L’acompanya un dossier amb l’explicació dels diversos objectes i propostes de treball amb la descripció dels objectius, dels materials emprats i del desenvolupament de l’activitat. Aquestes propostes sovint s’han de treballar amb les dues maletes paleolític i neolític.
Nivell: Cicle Superior de Primària i Secundària

[+] Informació
 

 

Les grans religionsConté diferents tipus de recursos per tractar amb l'alumnat les cinc grans religions del món: hinduisme, cristianisme, islamisme, judaisme i budisme. Els trets principals de cada tradició religiosa, els seus textos sagrats, les seves pràctiques religioses, quina ha estat la seva influència en la Història de l'Art... En base al seu coneixement fomenta la convivència i la comprensió entre les cultures, la tolerància i el respecte entre diferents formes de pensament i comportament.
Nivell: Cicle Superior de Primària, ESO i Batxillerat
[+] Informació

 

Maleta de poesia. Cicle Superior

Aquesta maleta pretenen acostar la poesia als alumnes del cicle superior i facilitar als mestres i professors unes eines per ajudar-los a fer-ho.
Conté una proposta per a treballar la poesia amb els nens, un recull de poemes, CDs amb poemes declamats, cantats o recitats i una vintena de llibres de poemes per llegir els nens.
Nivell: Cicle Superior de Primària 
[+] Informació

 

Conjunt de 20 llibres que poden ajudar, mitjançant la lectura, a descobrir el món que ens envolta, com es vivia en altres èpoques, com viuen nens i nenes d'altres llocs del món,  els drets i els deures dels infants...


Nivell: 
Cicle Mitjà

[+] Informació