Let's play

Maleta pensada per a fer teatre en anglès. Conté samarretes amb el dibuix dels personatges per a representar 8 petites obres, de dificultat progresiva, dividides en tres temes: Forest, Fairy i Culture. L'acompanya un dossier amb la programació i el text de les obres i un cd amb un powerpoint i notebooks per projectar decorats i fer exercicis complementaris amb la PDI.
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Maleta amb diversos materials per experimentar, jugar i explorar amb la llum, els colors i les transparències.

Conté: Taula de llum blanca, fluorescents de llum negra, bola de llum, materials semitransparents i translúcids i projector de transparències.

Maleta Pedagògica La Llum

50 per als petitsMaleta amb 50 llibres seleccionats de tots els gèneres i tipologia (coneixements, contes i cròniques). Els llibres estan classificats per edats i dels més destacables hi ha la fitxa bibliogràfica, el resum de l'argument i uns suggeriments didàctics.
Nivell: Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària
[+] Informació

 

Selecció de 20 llibres per descobrir el món de la Música: què és?, els instruments, la història, estils musicals, cançons, els músics i les seves obres...

Nivell: Primària

[+] Informació

 

Maleta de poesia. Cicle Inicial

Aquesta maleta pretenen acostar la poesia als alumnes del cicle inicial i facilitar als mestres i professors unes eines per ajudar-los a fer-ho.
Conté una proposta per a treballar la poesia amb els nens, un recull de poemes, CDs amb poemes declamats, cantats o recitats i una vintena de llibres de poemes per llegir els nens.
Nivell: Cicle Inicial de Primària 
[+] Informació

 

Maleta "Projecte Cos Humà"

Maleta que permet tractar continguts bàsics relacionats amb el cos humà, desenvolupant competències transversals pròpies de l’etapa de primària. Està pensat per a alumnes de cicle inicial de primària i si bé proposa activitats per a treballar dues setmanes, es pot adaptar fàcilment a diferents situacions. El material es presenta en català i en anglès de manera que es pot utilitzar en programes d’introducció de la llengua anglesa com a llengua vehicular d’aprenentatge.
Conté el dossier amb les propostes de treball per al professorat, els experiments proposats i les fitxes de treball i d’avaluació de l'alumnat, cronòmetres, puzle, tenda de campanya, fonendoscopi, esquelet i òrgans, llibres de consulta i targetes de vocabulari.
Nivell: Cicle Inicial de Primària

[+] Informació