Maleta de fotografia

Tres maletes que contenen 5 càmeres fotogràfiques (Canon PowerShot A590; Canon PowerShot A3000IS; Sony PowerShot A610) amb targeta SD, kit de cables, carregadors de piles, piles recarregables i un lector de targetes. Estan pensades per treballar la imatge amb el grup-classe.
Nivell: Internivells

 

Maleta del NeolíticConjunt de reproduccions de materials arqueològics realitzats sobre pedra, banya, fusta i altres materials que permeten observar una sèrie de canvis en l'instrumental dels pobles primitius que ens il·lustren en la seva evolució tècnica, econòmica i social.neolític.
Nivell: Cicle Superior de Primària i Secundària

[+] Informació
 

 

English Reading Club

Aquesta caixa conté 30 llibres de lectura per a principiants (Nivell 1 i Nivell 2). English Reading Club permet fer sessions de lectura amb llibres originals. El mestre pot proposar un llibre de lectura a cada alumne segons el seu nivell. Cada llibre té unes activitats que poden ser realitzades després de la lectura.
Nivell: Cicle Superior de Primària i 1r cicle ESO

[+] Informació

 

Maleta amb diversos materials per experimentar, jugar i explorar amb la llum, els colors i les transparències.

Conté: Taula de llum blanca, fluorescents de llum negra, bola de llum, materials semitransparents i translúcids i projector de transparències.

Maleta Pedagògica La Llum

Let's play

Maleta pensada per a fer teatre en anglès. Conté samarretes amb el dibuix dels personatges per a representar 8 petites obres, de dificultat progresiva, dividides en tres temes: Forest, Fairy i Culture. L'acompanya un dossier amb la programació i el text de les obres i un cd amb un powerpoint i notebooks per projectar decorats i fer exercicis complementaris amb la PDI.
Nivell: Primària

[+] Informació

 

Selecció de 22 llibres de coneixements de ciències naturals i ciències aplicades, adreçats a alumnes de cicle mitjà i superior de primària.

Nivell: Primària

[+] Informació