Walker, Timothy D.
Viena; 2017
L’any 2001, Finlàndia va sorprendre el món quan els seus alumnes van aconseguir els millors resultats a les proves  PISA, que serveixen per avaluar les habilitats en matemàtiques, ciències i comprensió lectora dels alumnes . Amb la idea de descobrir els secrets del seu èxit, el mestre nord-americà Tim Walker va anar a viure a Hèlsinki...

Llegiu-ne més...

Aran, Anna; Aran, Agnès; Canela, Judit; [il·lustracions]
Cruïlla, 2014
Recull de 9 cançons populars per apropar els nens i les nenes al món de la música d’una manera activa, completa i divertida. Cada cançó va acompanyada d’il·lustracions que ajudaran els més petits a comprendre el que canten, instruccions per fabricar els propis instruments (maraques, guitarra, timbal…)...

Llegiu-ne més...

Furman, Ben
Herder, 2017
Mètode estructurat en quinze passos per ajudar els nens i nenes a aprendre habilitats i superar problemes, tant emocionals com de conducta.  És un mètode pensat per a professionals (terapeutes, treballadors socials, mestres d’educació especial...) però que també involucra a la família, a l’escola i als amics.

Llegiu-ne més...

Jornada d'actualització en motiu de la celebració del 40è aniversari del CEE Mare de Déu del Carme. Dissabte 19 de Maig a l'EspaiCaixa de Girona. Cal inscripció.

Llegiu-ne més...

Del 5 al 18 de març estarà oberta la inscripció de dos nous cursos telemàtics relacionats amb les TAC: "Competència Digital Docent. Curs avançat" i "Disseny 3D amb SKechtUp"

Llegiu-ne més...