El dia 21 de desembre, el CRP estarà obert seguint l'horari habitual, de 8:30 a 18.00. El dia 22 estarà obert de 8.30 a 15.00.

 

El tema d'enguany és "Viure amb la postveritat" i les activitats es realitzaran el 15 de desembre al  Campus Barri Vell de la UdG i a l'Auditori de la Mercè. Consulteu el programa.

Llegiu-ne més...

Cortina, Gabriel
Editorial Base; 2017
Decoracions nadalenques amb cartró pintat i plegat. Són fàcils de muntar ja que el tall està perforat. Es poden fer postals, arbres de Nadal, estrelles i espirals.

Llegiu-ne més...

Canyelles, Anna; Calafell, Roser
La Galera; 2017
Conte infantil que repassa les tradicions més característiques de les festes de Nadal: els Pastorets, el dia de Nadal, els Innocents, l'Home dels Nassos, cap d'Any, els Tres Reis, l’escudella, els canelons, les neules, els torrons, els regals, les Nadales, el pessebre i l'avet. 

Llegiu-ne més...

Duthie, Ellen; Martagón, Daniela; [il·lustracions]
pensament crític; ètica; expressió oral; filosofia; identitat; relacions interpersonals; primària; eso

Material que ens acosta a les grans preguntes de la filosofia de manera divertida i atractiva. Conjunt de làmines amb escenes i preguntes intrigants que conviden a la reflexió i al diàleg i estimulen el desenvolupament d'un pensament propi. Dins de la col·lecció "Filosofia visual per a nens" en aquest cas, es presenten 14 escenes que tracten el tema de la identitat i el concepte de persona.

Llegiu-ne més...