Si no visualitzes correctament aquest missatge o no et funcionen els enllaços, clica aquí.
 

 Abril 2017

 

 del CRP

Sant Jordi al CRP

Consulteu el recull de materials que tenim al CRP per treballar la festa de Sant Jordi. Tots els préstecs d'aquesta setmana els acompanyem d'un llibre de regal! Veniu a triar!

Llegiu-ne més...


Ciència entre tots. Quarta edició

Dies 5 i 6 de maig. Fira protagonitzada per alumnat de secundària de les comarques gironines i adreçada a tota la ciutadania. No us perdeu l'espectacle de divulgació científica a càrrec de la companyia PAI de Saragossa.

Llegiu-ne més...


 

 formació

Camins

26 d'abril: conferència de César Bona. A través del cicle “Camins”, l’Ajuntament de Girona impulsa l’orientació formativa destinada principalment als joves de la ciutat. Inscripcions  partir del dia 20 de març.

Llegiu-ne més...


 

IX Jornada de programació i Robòtica Educatives

El dia 20 de maig, jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències didàctiques on s’empren entorns de programació i de robòtica educativa a primària i secundària.

Llegiu-ne més...


     

 convocatòries - premis

Jocs Florals Escolars de Catalunya

Convocatòria adreçada als centres d’educació primària i secundària. Consulteu les bases que són específiques per a centres del Servei Territorial de Girona. Del dia 21 al 28 d'abril cal omplir el formulari d'inscripció (usuari XTEC del centre) i lliurar els treballs al CRP del Gironès via correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Bases     Bases conte audiovisual


 

XXXVII Jocs Florals i Literaris Escolars. Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona organitza cada any els Jocs Florals i Literaris Escolars dels centres educatius de la ciutat. Termini de presentació dels escrits: dijous 27 d'abril.

Llegiu-ne més...


 
 

Premi Ètica i Ciència 2016/17

Premi de reconeixement a projectes educatius que fomentin la reflexió dels alumnes sobre les implicacions ètiques de la ciència, de la recerca i de les aplicacions tecnològiques.

Llegiu-ne més...


 

mSchools Student Awards 2017

Premis a produccions realitzades per alumnes en diferents modalitats:  Scratch Challenge, App Education i Mobile History Map. Inscripcions a partir del 18 d'abril.

Llegiu-ne més...


 propostes didàctiques

Internet + segura

Materials, recursos i propostes per aconseguir que els menors usin les tecnologies de la forma més satisfactòria possible.

Llegiu-ne més...


 

Argumenta

Web amb molts recursos per millorar les competències lingüístiques i comunicatives en l'àmbit acadèmic i professional

Llegiu-ne més...


Inclusió digital

Hi trobareu un recull de llocs web i eines (per a ordinador i/o tauleta) per treballar la inclusió digital a l'aula. Realitzat pel Servei Educatiu del Pla de l'Estany.

Llegiu-ne més...


 

eBiblio

Si t’agrada llegir en format electrònic i tens el carnet d’alguna de les biblioteques públiques catalanes ara tens a l’abast el nou servei eBiblio Catalunya.

Llegiu-ne més...


Beta Portal ICGC. Geoinformació

l'Institut Cartogràfic de Catalunya ofereix eines de geoinformació molt interessants. L'ull del temps que superposa mapes vista satèl·lit d'ara amb els d'abans, la ciutat de Girona en 3D i mesurable... Consulteu les propostes!

Llegiu-ne més...


 exposicions

Experiment any 2100

CaixaForum Girona. Exposició que descobreix els reptes i les promeses que el futur ens presenta i reflexiona sobre el que podem fer per aconseguir, entre tots, un futur millor! Del dimecres 5 d'abril al diumenge 13 d'agost.

Llegiu-ne més...


 

Pati de Temps de Flors al Servei Educatiu

Del 13 al 21 de maig el pati del CRP del Gironès acull la proposta floral de l'alumnat de les aules d'acollida de Girona: "La resistència de l’esperit humà davant l’adversitat i el meravellós poder de l’esperança".

Llegiu-ne més... 
     
 
 
Si no vols rebre més El Recull

 

 

Powered by AcyMailing